O nama

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental Focus osnovana je 1995. godine sa sedištem u samom srcu Beograda.

Od samog početka želja je da privatnoj stomatološkoj praksi damo jednu novu dimenziju.

Stručan tim doktora, dentalnih asistenata i dentalnih tehničara nudi sve usluge moderne stomatologije.

Misija naše ordinacije je vraćanje osmeha na lica naših pacijenata. Sa našim stručnim kadrom nudimo sveobuhvatnu stomatološku uslugu u skladu sa svetskim trendovima.

Omogućavamo preglede i lakše intervencije u kućnoj poseti.

Dental Focus Tim

Dental Focus, nekada Apolonija, već 21 godinu neguje i popravlja stomatološko zdravlje pacijenata. Novina je da sada deo našeg tima čine mladi i ambiciozni stomatolozi koji rade po savremenim standardima. I dalje pažljivo negujemo odnos sa pacijentima koji vremenom postaju i naši prijatelji a mi njihovi porodični lekari. Pratimo nove trendove u nauci i visokoj tehnologiji. Nastojimo da Dental Focus bude pravo mesto na kome ćete vi nama sa sigurnošću poveriti brigu o zdravlju i lepoti vaših zuba, a mi - svojim radom opravdati vaše poverenje. Uvek smo tu da pomognemo da, u prijatnom ambijentu, napravite pravi izbor u lečenju zuba.

Dr Tatjana Pod budnim okom prim. dr Tatjane Jankov specijalista stomatološke protetike, tim je tu da nađe najbolje rešenje za svakog pojedinca. Posle višegodišnjeg rada u poznatoj stomatološkoj poliklinici “Mažestik” tokom 80-ih godina, najmlađi primarijus u struci, autor brojnih stručnih radova i studija, osmelila se da 1995. godine otvori svoju ordinaciju “Apolonija”, sadašnji DentalFocus. Od početka do danas teži da privatnoj stomatološkoj praksi da novu dimenziju kvalitetnom i stručnom uslugom i posebnim pristupom pacijentu bilo kojeg životnog doba.

Dr Dusan Hirurške intervencije poverene su iskusnom dr Dušanu Živanoviću, specijalisti oralne hirurgije više od dve i po decenije. Jedan je od pionira implantologije u Srbiji. Bio je i načelnik stomatološke poliklinike “Mažestik”, mentor za specijalističke studije iz oralne hirurgije i član predsedništva sekcije oralnih hirurga Srbije.

Dr Ivana O estetskoj protetici brine se dr Ivana Stamenić. Ona nastoji da uskladu želja i mogućnosti pacijenta ponudi najbolje estetsko i funkcionalno rešenje. Njena uloga je da nađe kompromis između jeftinijih ili skupljih varijanti protetičkih radova i da primenom hijaluronskih filera doprinese lepšem osmehu.

Dr Stefan Jedan od zadataka mladog, ali veoma iskusnog stomatologa dr Stefana Milića je da pre bilo kakve intervencije pacijenta oslobodi straha od bola. Da njegova intervencija bude bezbolna pomaže i najsavremenija oprema i materijali, ali i razgovor i odnos prema pacijentu.

Dr Miljana Prvi kontakt sa Dental Focus-om je obično preko stomatološke sestre Miljane Pantelić, koja je od osnivanja deo tima ordinacije. Ona će vam se javiti telefonom, poželeti dobrodošlicu, zakazati termin, asistiraće lekarima i uvek sačuvati osmeh za vas.

Dental-Focus Tim

Naša adresa

Kontakt adresaStevana Sremca 13,11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

Kontakt Radno vremePon - Pet 10:00 - 18:00Sub i Ned: Ne radimo